кој полна куќа победи покер

acau има шест казино оператори досега биле во можност да ги поддршка на своите вработени ", како што вети", рече градот Секретар за Економија и Финансии, Lei Wai Нонг, во коментари на локалните медиуми во средата.Г-дин Lei не определи во неговите забелешки дали поддршка наменета специјално избегнување на отпуштањата.acau е Главен Извршен директор, Хо Iat Сенг, спомнато на почетокот на Covid-19 криза во февруари, дека владата беше повик за казино оператори за да се избегне работа отпуштањата, ако е можно, но не конкретно зборуваме за трети лица се кандидира junket сектор.Во времето на Г-дин Хо повика казино оператори да ги "исполнат своите општествени одговорности".р Lei одби во средата за да даде приказ на прашањето – на доброволна оставка шема објавен од страна Macau junket фирма Tak Чун Група, и дали тој предвидуваше пораст на вработените делови од градот други junket фирми во блиска иднина кој полна куќа победи покер.

Јас нема да ги коментира поединечните компанијата одлука", рече Г-дин Леи, во одговор на прашања за Tak Чун Група шемата нуди "ex gratia плаќања" за работниците ако тие одбраа доброволно да поднесе оставка.На junket фирма, рече во вторникот обновено соопштение дека шемата веќе престана.р Lei кратко потоа додаде: "На шест слободно компании [казино оператори] се, до денес, се прават она што тие го вети во смисла на поддршка на нивните вработени.. слот и табот заварување табела. Macau се уште ќе треба, во иднина, работна сила за овој [сектор]." р Lei повика игри оператори и нивните членови на персоналот да биде "меѓусебно поддржување", и да работат кон обнова за градски туризам трговија.р Lei исто така, истакна придобивките од соработката со Кина онлајн трговија платформи за промовирање на туризмот производи до копното Кинески туристи, велејќи дека ваквите чекори веќе успеа во фаќањето на внимание на таквите потрошувачи, и spurring побарувачката за хотелски престои во Макао. слот и табот заварување маси.