места за јадење во близина на четирите ветрови казино нови бивол

пронаоѓач привремен, Covid-19 поврзани со патување забрана, само амбулантните возила и камиони, превоз на стока дозволено да одат во и надвор од провинцијата Sihanoukville, медиуми на Phnom Penh Пост и Khmer Пати одделно пријавени.s на пладне во петок, Sihanoukville пријавиле дека 85 Covid-19 случаи, некои сметаат дека се увезени директно од странство, а некои проследи до 20 февруари појава, на Khmer Пати до сега.Камбоџа е вкупниот број на Covid-19 инфекција случаи totalled 932, од кои 420 вклучени Cambodian државјани. места за јадење во близина на четирите ветрови казино нови бивол.