болка Warlock најдобри во слотот

"Ние не сме злото.Ние сме трошење $5m да се создаде платформа за промовирање играчи и покер.Има играчи кои не сакаат да бидат дел од неа, постојат и оние кои не се, но за поддршка на нас, и таму се оние на кои не им се даде срање она што ние го правиме., и тоа е парична казна болка warlock најдобри во слотот.
"Ние се стави камери на тркачката патека.Ние се изгради односи со медиумите групи да distrivute покривањето на настаните.Ние се изгради engaeent со спортски маркетинг и адвертајзинг агенции за да се добие спонзори за да не се оди на возачот, но автомобилот филијалата на квадрат ltd онлајн коцкање. "Вистината е спонзори не даде срање за покер, бидејќи токму сега платформата што постои не е доволно силна за да ги даде на изложување.Јас прочитав твитови каде што луѓето имаат рече дека неговата не е прифатливо дека GPL се случува да се направи сите пари преку спонзорство и на приходите болка warlock најдобри во слот легендарниот.
*Оваа транскрипција е исечени верзија на интервјуто.Силно препорачувам да го слушнете целосна 60-минути аудио.Како да ти се апсорбира критика? "Тоа е многу тешко.Кога сте en претприемач ќе се изгради нешто од нула и ќе се однесуваат на нешто што се гради како вашето бебе.Кога имате некој кој напади надвор од контекст, тоа е малку фрустрирачки болка warlock најдобри во слот опрема shadowlands. "Обично, јас не се вклучат.Вие никогаш не може да победи на Твитер дебата.Како можете да комуницирате преку 140 карактери?Тоа е толку брзо што не имаат време да се стави напред на вашиот објаснување среќа нерешено казино сестра сајтови.