бесплатни добредојдовте бонус без депозит бара казино велика британија

acau е казино бруто игри приходи (GGR) падна 39.4 проценти од година на година во Март околу MOP21.49 милијарди долари (US$2.69 милијарди долари), градот Гејминг Инспекција и Координација Бирото рече во средата.лак беше десеттата последователен месец на пад во GGR суди против година пред периоди и вториот најлош месечен пад на рекорд по февруари, drop бесплатни добредојдовте бонус без депозит бара казино велика британија. Макао игри приходи раст продолжува да се погодени од падот на патронажната служба со повисоко трошење играчи од двете VIP и маса игри страна," Мајкл Тинг и Jensen Poon, аналитичарите на CIMB Хартии од вредност Ltd, се вели во белешка во средата.hile тренд најверојатно ќе продолжи, тие додаваат: "Насловот од првиот квартал, ние ќе почнете да видите релативно полесно година на година споредба основи.Месечна GGR во просек MOP34 милијарди долари во првиот квартал на 2014 година, но одби да MOP30 милијарди долари во вториот квартал на 2014 година, MOP28 милијарди долари во третиот квартал на 2014 година и MOP25 милијарди евра во четвртиот квартал." ong Конг-врз основа на аналитичарите на Кредит Свис, AG, Кенет Fong и Изида Вонг, рече на просечната дневна приход (ADR) во Март, најверојатно ќе се влошија од јануари и февруари ", како резултат на натамошното junket консолидација".р Fong и Ms Вонг рече понатамошно забавување на маса-пазар приходи "може да тежат на цена на акција".ut тие додаваат: "со Оглед на тоа дека ВИП приходи трендови да доведе премиум маса сегмент од страна на [за] 3 месеци (поради делумно се преклопуваат на играчи и ВИП е важен извор на нови премиум маса играчи), ние веруваме дека ако VIP stabilises (иако тоа се уште е премногу рано да се потврди), премија маса може да се следат во следните неколку месеци.elco Круна Забава Доо беше четврта во листата, со 14.0 проценти од уделот на пазарот, во споредба со 11.2% од Дин Macau Ltd бесплатни добредојдовте бонус без депозит казино во австралија. MGM Кина Holdings Ltd имаше 10.2% од пазарот во Март бесплатни добредојдовте бонус без депозит бара казино малезија. Ако Март ADR на MOP693 милиони држи, ние очекуваме април и Мај игри раст на -33 проценти.Ако година до денес, ADR на MOP720 милиони држи, април и Мај игри раст ќе биде -31 проценти од година на година", рече белешка од Камерон McKnight и неговите колеги во Велс Фарго Хартии од вредност ДОО е црвена карпа казино вклучена отвори. Најраните очекуваме GGR да излезе позитивен на година на година во основа ќе биде во четвртиот квартал 2015 година врз основа на ниска основица ефект, заедно со нови игри капацитет," рече Г-дин Тинг и Г-дин Poon. е црвена правец на казино се отвори.