Choctaw казино работни места Durant оклахома

Јапонски lawmaker Mikio Shimoji призна за преземање ¥1m ($9,250) поткуп од Кинески коцкање оператор 500.com да им се помогне на неговата кампања во 2017 општите избори.На мито скандал дојде на светлина во декември минатата година, по друг lawmaker кои, кампања за воведување на казино места во Јапонија беше уапсен на сомневање на примање на ¥3.7 m мито од операторот.Пет пратениците имаат бидејќи се сомневаат во однос на обвинувањата на мито.Говорејќи на прес-конференцијата во Okinawa, Shimoji призна дека работникот во неговата канцеларија имаше прифатено плик ја содржи ¥1m околу октомври 2017, што не беше прогласена во кампања или политички средства и расходите извештаи choctaw казино работни места durant оклахома. Shimoji беше силен поборник за воведување на интегриран одморалиште проекти во Јапонија, но инсистираше на тоа, тој никогаш не се обидел да ја убеди било која владина агенција да корист 500.com.Тој оттогаш тој рече дека ќе ги разгледа повлекува надолу од неговата улога во Јапонија Иновации Партија.На Токио Окружниот Јавен обвинител е истрага ако пет пратениците добиле пари во кршење на политички средства за контрола на законот, забраната за донации од странци или странски организации.Сите други законодавци ги негираа наводите се до оваа точка. слот samarinda rindu јанг terindah.