зачувај неговото Jedi паднатите цел

Според Њујорк Off-Песна Обложување Корп, тоа е T-минус два дена и пребројување на гласовите пред банкрот оператор на коњ-трка коцкање сајтови планира да ги затвори сè надолу, освен ако државниот Сенат се нагоре надвор од оградата и се преминува на законодавството е потребно да се задржи во бизнис зачувај неговото jedi паднатите цел. Exerpts на писмото биле печатени во бизнис недела, каде OTB Началникот на генералштабот Силвија Hamer напиша Градоначалникот Мајкл Блумберг вчера дека OTB "има намера да ги прекине сите бизнис операции и затворат секој и сите негови објекти", додавајќи, "корпорација ќе се исцрпени сите ограничените средства на располагање за да го продолжи своето работење надвор од тој датум, освен ако околностите материјално промени." Како што се наведува во Бизнис Недела, е-маил одговор од Остин Шафран, портпарол на Сенатот Мнозинство Конференција рече дека денес, "Токму сега, постои загриженост со законодавството на предлог на гувернерот, и ако тој сака да го обезбеди премин, тој ќе мора да се обезбеди 32 гласови меѓу 61 членови на Сенатот, пред законот да може да се постапи на," За мене, вистински жртви не се директори тука, но оние индустрија стручни лица и нивните семејства, како и околу 800 работни места ќе бидат изгубени во трепкање на окото.Со економија се начинот на кој таа е, мора да се чувствуваат за оние народни.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre зачувај неговото здив на дивиот.