кога е Graton одморалиште и казино Reopening

n вонреден компанија да Манила Jockey Клуб Ад – провајдер на лиценцирани коњ тркачки – што се одржа во средата на отворање на нова игри место во Филипините град Манила.На Манила Jockey Клуб рече така е во поднесување на Филипините Берза.anila Jockey Клуб е 2014 година годишниот извештај, поднесена на 17 април минатата година, се споменува дека во Март 2010 година MJC Инвестиции била дадена дозвола од страна на земјата казино регулаторот, Филипините Забава и Игри Корп (Pagcor), да се постави и да ја стартувате казино нарекува Pagcor Сан Lazaro, во рамките на Сан Lazaro Туризам и Бизнис Парк кога е graton одморалиште и казино reopening. JC Инвестиции карактеристики на Winford Хотел на својата компанија веб-сајт, и вели дека тоа е првата фаза од мулти-фаза на развој за Сан Lazaro Бизнисот и на Туризмот Парк во Манила е Binondo област, кои на веб-сајтот се опишува како "светот е најстарата Chinatown" магија град казино 450 ветер: 37-авенија мајами fl 33125. JC Инвестиции е опишан во Манила Jockey Клуб е поднесување квартални за периодот што завршува на 30 септември – објавен во ноември – како соработник во која фирма има 22.31 проценти држи.Исто поднесување рече дека во 2013 година на Манила Jockey Club – како родител организација како на тоа време имаа дозволено "група на стратешки Хонг Конг инвеститори" за да се претплатите на MJC Инвестиции' мнозинство на акции на берза.anila Jockey Клуб останува како MJC Инвестиции' најголемиот единствен акционер, според најновите достапни информации.anila Jockey Клуб е 2014 година годишен извештај рече дека матична компанија започна казино игри операции во октомври 2003 год, како дел од својата "бизнис диверзификација"; првично се прави договор со Pagcor да се постави на "игри пит и ВИП Клуб" на третиот кат од Трева Клуб Зграда во Carmona, Cavite, во Манила.s на неговата 2014 година годишен извештај поднесена во април 2015 година, Манила Jockey Клуб, исто така, рече фирмата имаше вкупно 200 слот машини, 160 од нив компанија во сопственост и 40 на "поделба на приходите аранжман со Жад Корп".пронаоѓач на закуп договор со Pagcor, Манила Jockey Club е потребна за снабдување 200 слот машини заедно со кат систем за управување магија град казино вклучена мени. "Во предвид нив, компанијата ќе добие 35 проценти од бруто победи како својот удел на ВИП клуб,"управуван од Pagcor на клуб простории, рече на клубот 2014 година годишен извештај. магија град казино 450 ветер: 37-ave мајами fl 33125.