Saganing орли казино телефонски број

Првиот некогаш PokerStars Фестивал Кореја се одржа овој месец, почетокот на јули 14 и продолжува до 24-ти.Фестивалот е хостиран од страна на Рајот Град на Incheon и обезбедени покер играчи со неколку настани во кои да се натпреваруваат.Високиот Roller настан само што беше завршен до, и купи-во на ₩4,350,000 saganing орли казино телефонски број. Турнирот имаше 34 играчи единствени играчи кои се натпреваруваат со 62 одвоени записи одвива целокупниот.На крајот, тоа беше Boyuan Qu кој стана првиот да победи на Висок Ролери настан на PokerStars Фестивал Кореја.Кога 2 Ден почна, Qu беше чип лидерот и тој ќе им се прости на неговото олово, на крајот се соочува Kazuhiko Yotsushika во главите-up игра.Кога главите-up игра ќе започне, Qu ќе имаат речиси 3 1 чип доведе во текот Yotsushika.Сепак, Qu ќе не победи на турнирот со леснотија saganing орли слетување казино и да се впуштат. Yotsushika ќе стигне својот противник во еден момент и двете ќе битка и назад за повеќе од еден час.На крајот, Qu ќе се одржи на олово и двајцата ќе бидат сите-во.Патување nines ќе им даде Qu рака и победа, со покер играч заработка најголемата исплата на неговата кариера.Конечните Резултати: Главниот Настан на PokerStars Фестивал Кореја сега е во тек и ќе името на победникот од овој понеделник, 24. louis vuitton покер т кошула.