Jeux Gratuits покер машина Sous

angwon Земјиште Inc, операторот на Kangwon Земјиште (на сликата), само казино во Јужна Кореја им е дозволено да понуди облози за локалните жители, има нов три-годишен игри лиценца одобрена во понеделникот од страна на државата, Министерството за Култура, Спорт и Туризам, претставник на фирмата мора да се потврди GGRAsia.Новиот лиценца мандат е од 1 јануари 2021, до 31 декември 2023 jeux gratuits покер машина sous. angwon Земјиште казино има три периоди на нарушување во 2020 година поради Covid-19 countermeasures.Првиот беше 23 февруари до јули 20, иако е земја-единствената област за високо-вредност клиенти повторил за време, од почетокот на Мај.angwon Земјиште Inc објавија речиси KRW40.86-милијарди долари (US$37.6 милиони) загуба во третиот квартал завршува на 30 септември, во споредба со KRW128.65-милијарди долари профит во пред-година квартал. млади и немирни временски слот (time slot.