казино златна Hoyeah мо Apk

На 2-ри издание на Централна и Источна европа Игри-Конференција е само зад аголот, и како се поврзани со организаторите, на настанот ќе ги надмине сите очекувања.Со 25% повеќе регистрација веќе се пресметува од страна на организаторите, настанот повторно ќе биде sellout и многу познати имиња веќе се појави на делегати и звучници листа казино златна hoyeah мо apk.
CEEGC Будимпешта стана најуспешниот бутик C-ниво на игри конференција и се чини дека се повеќе и повеќе оператори ги очекуваме за да го фати овој годишно можност да ги добиете најновите регулаторната брифинзи во "EEGEvents стил".Со многу нови надградби оваа година (вмрежување партија и додавање на вториот ден), организаторите се чест да објавиме посебен IMGL Masterclass, модерирани од страна на еден и само проф казино златна хо да слотови. д-Р Joerg Hofmann (Раководител на Обложување и Игри Група на Melchers адвокатска Фирма во Германија).Панелот е закажана да започне во 16:15 (Будимпешта Локално Време) на 19-ти септември за време на Денот 1 на конференцијата и е насловена "IMGL Masterclass – ѓаволот е во деталите – регулатори се применуваат построги правила".На панелот ќе се дискутира за општата регулаторна надградби кои имаат негативно или позитивно влијание врз операторите.Работат под коцкање лиценца не е само прашање дали некој има право да понуди игри на среќа.Се повеќе и повеќе е прашање на тоа како некој има право да понуди игри на среќа.Правилата стануваат се повеќе и повеќе строги и пораспространета.Пазарот однесување се следи.Рекламирање е под контрола.Спроведување на активности се зголемува.Нови предизвици се јавуваат од АМЛ и заштита на податоци регулатива.Индустријата се советува да се задржи себе информирани за најновите и за иднината на регулаторната случувања.Панелот ќе бидат вклучени звучници како што се д-Р Роберт Skalina, Јака Repansek, Тал Itzhak Рон и Ден Iliovici.Бидете сигурни дека ќе присуствувате на оваа панел и го дофати витални информации споделени во текот на 2 дена на образовни панел и вмрежување.Како да ја заштитите вашата седиштето?Early Bird Стапка е поставена за 299 ЕВРА и може да се резервира со 50% попуст до септември 3, 2017 казино златна hoyeah слотови мо apk. Ограничен седење! (Онлајн плаќање, Bitcoin или Банкарски Достапни) се Регистрирате тука: https://ceegc.eu/registration/ За повеќе детали посетете ја официјалната веб-страница, www.ceegc.eu или контактирајте организаторите директно преку е-маил ([email protected]) или по телефон (0040 735 односно 559 234).Организаторите, исто така, го најави потпишувањето на две нови Медиуми Партнери (Светска Казино Директориум и JAKTA).Повеќе детали може да се најде во најновите вести дел од официјалниот веб-сајт на настанот.Внимавајте на овој простор за повеќе интересни новости за #CEEGC2017Budapest Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино златна соништа салта rrhh.