казино Heist инфилтрација одговара вреди

Откако минатата недела соочува со обвиненија дека неговите Најдобри Сонце во Живо казино во Заедницата На Северните Маријански Острови стана "safe haven" за недозволена Кинески пари, Imperial Пацифик International Holdings Limited, наводно, најави планови за спроведување на локалните истражување во проблем коцкање.Хонг Конг-листата на Империал Пацифик International Holdings Limited функционира Најдобро Сонце во Живо казино на Saipan преку своите Најдобри Сонце Меѓународен Ограничен подружница и местото на одржување заврши својата прва година во бизнис минатиот месец со пријавување на втората највисока месечна VIP чип промет на $3.84 милијарди евра, што е само 2.8% намалување од сите-време запис од $3.95 милијарди види во септември.Според извештајот од Marianas Различни весник, Esther Milne, Правни И Усогласеност Менаџер за Кралскиот Пацифик International Holdings Limited, откри дека студијата треба да биде завршена до крајот на оваа година и се надева да се утврди дали на жителите на Тихиот Океан територија имаат коцкање проблем.Таа, наводно, објасни дека процесот ќе се вклучи произволна јавна анкета на луѓето од островите на Tinian, Saipan и Rota барајќи од испитаниците дали тие учествуваат во сите форми на коцкање.Империал Пацифик International Holdings Limited обезбедени ексклузивен казино лиценца за островот Saipan во август 2015 година, а потоа се потрошени $25 милиони евра за отворање на привремен Најдобри Сонце во Живо казино во поранешна Garapan трговски центар иако почетокот на работата на својата близина 500 милиони долари Големиот Мариана Казино И Хотел Центар, што се должи на започне добредојде играчи во Март.Едвард Deleon Guerrero, Извршен Директор за Заедницата Казино Комисија, наводно, изјави Кралскиот Пацифик International Holdings Limited дека тоа треба да се разгледа работи во партнерство со локалната заедница организации како што е Коалиција Против семејно Насилство и Ayuda Мрежа како дел од нејзините студија во коцкање.Сепак, планот не се сретнале со универзална пофалба како локален граѓанин Глен Ловец изјави за весникот дека секој од овие студија треба да се базира на "судот пресуди", "евиденција на семејно насилство и други кривични предмети кои се вклучени проблем коцкање" и консултации со "агенции за спроведување на законот", наместо "авто-религиозни истражување" казино heist инфилтрација одговара вреди. "Додека тоа е одлична вест да се слушне дека [Commonwealth Казино] Комисијата е сега се обидува да се идентификува проблемот коцкари, јас да се прашувам зошто ова не беше во место, од се-оди," Ловец, изјави Marianas Различни astuce се прелива gagner ау машина sous казино. "Се чини од разгледување на презентација дека [Commonwealth Казино] Комисијата ќе биде обидот да првично се идентификуваат коцкање зависници од страна на случајни анкета во која тие се прашуваат членовите на јавноста "ако тие мислат дека имаат коцкање проблем".Имам силно чувство на [Commonwealth Казино] Комисија за истражување ќе резултира со погрешен заклучок дека нема проблем коцкари во Заедницата На Северните Маријански Острови." astuce се прелива gagner казино машина sous.