треба да ви се погоди 12 во Blackjack

Џеј Квон – $125,431 2 треба да ви се погоди 12 во blackjack.

Џеф Mitseff – $13,605 8 треба некогаш сте се земе осигурување blackjack. Urbanovich зеде 3:1 чип доведе во еден момент, но Квон knuckled надолу, retook водството, и никогаш не го изгубил тоа.Пол ќе победи неговиот нараквици.Сега за сега, чест оди да Квон, само Razz специјалист лево на земјата.Конечна Табела Резултати: 1 треба да се добие за осигурување во blackjack.
Тоа е време да се земе punt на повеќе значајни купи-во.Тоа е време да се види како flowy овој проток на нешто што навистина се.Настанот #46: $2,500 Мешани Omaha Hi-Lo 8 или Подобро/Седум Картичка Студ Hi-Lo 8 или Подобро: Приказна на Проток.Кога Brookshire депонирани на $2,500 е потребно да се натпреваруваат во Omaha Hi-Lo 8 или Подобро/Седум Картичка Студ Hi-Lo 8 или Подобро, јас се сомневам дека тој навистина верува дека тој би можел да победи тоа обичај топче за голф маркери покер чипови. Кајл Монтгомери – $7,881 Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre обичај елемент добие слот содржина.