ла Terraza казино де Mexicali

Макао бруто игри приходи surged за 28% во април, укинување на акциите на Дин Летувалишта и Лас Вегас Песоци.На Кинески одморалиште енклава објавено месечна игри приходи од $3.2 милијарди долари, во споредба со $2.5 милијарди долари во истиот месец минатата година.Тоа беше на 21 последователен месец на раст.Растот беше воден од страна на двете високо-ролки и за масовниот пазар.Зголемувањето победи Вол Стрит аналитичари' очекувања од 20 проценти добивка ла terraza казино де mexicali. "Ние никогаш не може да се потсетиме на времето во кое и двете пазарни сегменти се движат во такви поттикнување нивоа," Stifel аналитичар Стивен Wieczynski се вели во забелешка вторник.Макао бруто игри приходи е зголемен на 22 отсто во однос на првите четири месеци од 2018 да $12.6 милијарди долари.Унија Игри рече силна април резултати, тоа може да значи многу посилни перформанси во 2018 целокупната од 17 проценти раст тоа првично прогноза ла terraza казино де mexicali telefono.
"Со раст на забрзување и двете VIP и маса останатите над 20 проценти раст, ние и понатаму сме нахакан на пазарот и да имаат висок степен на доверба во нашата прогноза за годината со отстапување на главата," Сојузот Игри аналитичар Грант Govertsen се вели во забелешка вторник.Дин Места акции се искачи $4.94, или 2.7 проценти, на $191.13 додека Лас Вегас Песоци додаде $1.41, или со 1,9 проценти, на $74.74 покер ел s ralamas nedir. Дин Места генерира околу 75 проценти од нејзините парични текови од Макао, додека Песоци заработува повеќе од 60 проценти.Преглед-Весник е во сопственост на семејството на Лас Вегас, Песок Корп Претседател и извршен ДИРЕКТОР на Шелдон Adelson. покер ел s ralamas.