All Inclusive казино места во Aruba

Во писмото испратено до секој член на Конгрес, НИ казина се бара законодавство кое ќе се бори против ширењето на Zika вирус.Според Американските Игри Асоцијација и повеќе од 100 организации, вирусот не само "jeopardises" здравјето, но исто така и на економијата.Во писмото се укажува дека вирусот, најчесто се шири преку mosquitos се заканува на економската активност, како и работни места поврзани со игри на среќа и други патни индустрии.Покрај тоа, таа праша законодавците да обезбеди финансиски средства за да се борат Zika во земјата делови кои се потпираат на туризмот.Имено, Конгресот мора да дејствуваат брзо, бидејќи расте бројот на Zika вирус инфицирани лица може да има многу негативни влијанија врз американската економија.Како што беше откриено од страна на Центарот за Контрола на Болести и Превенција, тековните средства за борба против вирусот ќе бидат потрошени до крајот на септември.Конгресот staffers изјавија дека и двете политички партии сметаат за финансирање на борбата Zika врвен приоритет.Сепак, по неколку месеци на преговорите и притисок за решавање на разликите прашањето стана политички фудбал со една страна се обвинуваат другите за "derailing" предлог записи, а на другата страна одбива да прифати earmarks или ревизии, како што се defunding жените здравствени услуги во Peurto во Светот.Заменик претседателот на владата работи на АГА, Троа Накриво, пишува во соопштението дека таквите средства ќе "рампата до локалните одговори" да сериозна закана, поттик за истражување на тема и помош за развој на вакцини.Освен тоа, тој споменува потребата за доаѓа со напредните пристапи за да комарец контрола.Во сад, на казино индустријата за игри е во вредност од околу $240 милијарди долари и е одговорен за создавање и одржување 1.7 милиони работни места.Казина во 40 држави се генерираат околу 38 милијарди долари на даночните приходи.Генерално, индустријата за патувања генерира повеќе од $2 трилиони во економската активност.Оваа индустрија е претставена од страна на националните трговски група Американски Игри Здружение, чии членови се племенски казино оператори, комерцијални казино сопствениците, добавувачите и други друштва поврзани со индустријата за игри. all inclusive казино места во aruba.