казино во близина на рузмарин плажа Fl

Макао казино оператори се повеќе се плашат дека еднаш бело-жешка VIP игри сектор никогаш нема да ја врати својата поранешна слава.Макао казино игри приходите падна за 15 директно месец во август и, додека броеви се надолу во одборот за време на овој век, ВИП сектор претрпе најмногу.Забелешка издадени оваа недела, од Велс Фарго аналитичари има засилен расте песимизам дека 'V облик на' се враќа, може да не биде во Макао е картички.Велс Фарго рече маса на пазарот на игри трендови се 'стабилна' иако пред почетокот на проекциите на скромен раст допрва треба да се материјализира и "видливост во 2016 година се појавува да биде ограничена." Маса на пазарот на игри на приходите беше долу 30.3% во август, малку подобро од целокупниот пазар е 35.5% пад.ВИП сектор помина далеку полошо, со промет надолу за 54%, на полошо резултат од 51% пад, се наведува во јули.За среќа, над просечен задржете го оценувате одржа август е ВИП приходи пад на само 40.4%.Без оглед, Велс Фарго рече разговори со некои казино оператори имаше откри растечки консензус дека "VIP игра во Макао никогаш не може да целосно да се врати, повикувајќи се на ликвидноста криза и построги политика кон Macau" од властите во Пекинг казино во близина на рузмарин плажа fl. JUNKETS ОДАТ НА СУД Како дополнителни докази на unreliability на VIP сектор, Макао, Судот од Прва Инстанца, бележи скок во бројот на тужби поднесени од junket оператори против коцкари кои не можат да ги отплатат своите долгови.Судот повторил на Септември raging bull казино несакана пошта.
1 по месец одморите и оттогаш доби поплава на нови junket тужба поднесоци.Макао Бизнис Секојдневно се изјасниле дека меѓу оние кои бараат судска надомест на штета се големи имиња како SunCity Група и Tak Чун Група, како и Песоци Кина Венецијански Macau казино.На поднесоци донесе бројот на junket случаи поднесени досега оваа година на 58 raging bull казино мобилен стан. Судот има добиено 151 ваквите поднесоци во изминатите 20 месеци, во споредба со само 113 случаи во претходните шест години комбинација.На поднесоци се во согласност со Универзитетот на Макао criminologist, кој неодамна шпекулираа дека намалувањето на VIP сектор значеше junket оператори сега биле "позајмување на пари на луѓето кои знаат најверојатно нема да бидат во можност да плаќаат назад." Но со никој друг не бара кредитна да се коцка, што е junket да се направи?Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre raging bull казино бонус мобилен.