покер додадете на вреди

единица на Suncity Група Holdings Ltd е да даваат дополнителни САД$17 милиони да промотор на под-развој Hoiana casino resort во Виетнам, според петок поднесување на Хонг Конг bourse.ong Конг-листата Suncity Група Стопанства е контролирана од страна на Alvin Chau Cheok Wa, шеф на Макао VIP коцкање junket бренд Suncity Група. покер додадете на вреди.