казино во Asbury парк њу џерси

Алберто Garzón, Министерот за Потрошувачки Работи за Шпанија, има наведени планови за ограничување на коцкање рекламирање во земјата казино во asbury парк њу џерси.
Garzón е член на Unidas Podemos политичка партија која е формирана на коалиционата влада со Социјалистичката Партија во јануари.Во неговата изборна кампања, партија вети дека ќе ги заштитат младите и зависници од опасностите на коцкање.Според предложените закони, ТВ коцкање рекламирање ќе се намали колку што е 80% и коцкање компании ќе бидат забранети од вработувањето личности да ги промовираат своите производи.Друг предлог-закон ќе се спречи фудбалски клубови од продажба на нивните кошули за деца, ако тие се спонзорирани од страна на коцкање компанија казино во аризона во близина на мене. Garzón рече: "регулативата нема да бидат слични на тутунот.Ние не сме регулирање на текстилниот сектор тука, но сектор во кој има влијание врз јавното здравје."Во ноември минатата година, Шпанија онлајн коцкање оператори се согласи да доброволна рекламирање код како владата се закануваше да наметне построги ограничувања.Доброволно код, вклучени во прилог на одговорни коцкање пораки во сите реклами и забрана на depictions на познати спортисти кои учествуваат во коцкање како можам да добијам staked во покер.
Garzón е ново предложените закони ќе бидат дискутирани од страна на кабинетот пред да се стави на собранието. како можам да добијам трофеи во zynga покер.