како можам да добијам Tesco испорака слот

Евиденција продолжи да падне на Светската Серија на Покер Коло стоп на Потковица Хамонд во Чикаго.Минатата недела, на почетната prelim настанот привлече некои 1,611 играчи, нов WSOP-C рекорд.Сега $1,500 купи-во Главниот Настан е во тек, и 872 играчи преземање на полето се одбележи уште една нова високо вода белег во WSOP-C историја.Со оглед на Коло беше речиси отпишан како goner само пред една година, чекорите преземени од страна на организаторите да reinvigorate нивните плочник среќата може добро да заврши на иднината студија на случај листа на бизнис училишта.Или тоа, или некои fundamentalist Христијански групи ќе видите организаторите како да има врши чудо (како што се подигање на Лазар од мртвите) и се тоа како знак дека Бог сака неговите следбеници да анте нагоре.Можеби не, но ние може да сонуваат.Значајни имиња преземање на полето на петок вклучени Sorel Mizzi, Џејсон Mercier, Кајл Bowker и Томас Marchese.Тие ќе се брка вкупната награда басен на некои $1.2 m, со речиси $250k резервирани за првото место.Главниот Настан заклучува оваа недела (24), но Чикаго запре исто така, ќе има првата од четирите $10k Регионално Првенство настани, која се добива во тек на понеделник, и се очекува да заврши во четврток (28).Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како можам да добијам tesco испорака слот.