том брејди Craps панталоните

acau казино оператор MGM Кина Holdings Ltd пријавени прилагоди сопственост заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA) на HKD367.2 милиони долари (US$47.4 милиони евра) за четвртиот квартал 2020 година, по три четвртини од загуби.Хонг Конг-листата компанија пријавиле дека негативните третата четвртина прилагоди сопственост EBITDA на мелодија на HKD730.6 милиони евра.ГМ во Кина ќе трае два казино места во Макао: MGM Макао (на сликата) на градот полуостров, и MGM Cotai, во Макао е Cotai област.ndrew Ли, аналитичар во Jefferies Група ДОО, се вели во имајте на ум дека квартален EBITDA резултат на MGM Кина две својства "победи нашите проценки поради пониските трошоци," со група прилагоди EBITDA маргина пак да се врати до 16 проценти.ГМ во Кина рече приход за последните три месеци од 2020 година се зголеми од 550 проценти квартал во квартал, околу HKD2.36 милијарди долари, поддржан од страна на зголемување на игри приходи во маса-пазар игри сегмент.Таквите квартален приход беше долу 58.5 проценти од пред-годишниот период том брејди craps панталоните. Очекуваме пошироката го оценувате на бизнис закрепнување ќе продолжи да биде постепено, управувано од страна на премиум маса на пазарот на која и двете MGM Макао и MGM Cotai се добро позиционирани да го фати," додаде тој.ГМ во Кина, изјави на групата споделување на Макао игри на пазарот имаше "достигна 12.6 проценти" во три месеци до 31 декември, како неговите "бизнис outperformed на пазарот." olume во MGM Кина VIP табела игра сегмент подобрена секвенцијално во четвртиот квартал, со фирмата објавување на квартална возен чип обемот на HKD17.14 милијарди долари, два пати повеќе од колку што HKD7.19 милијарди евра VIP промет во третиот квартал.Тоа беше уште еден остар натопи од HKD66.2 милијарди се снимени во една година порано.или full-2020 година, MGM Кина објавено на приходите од речиси HKD5.10 милијарди евра, надолу од HKD22.77 милијарди долари во 2019 том dwan онлајн покер статистика. Компанијата пријавени на прилагоди EBITDA губење на HKD1.37 милијарди долари, наспроти позитивен резултат на HKD6.18 милијарди евра во претходната година.ГМ во Кина родител група, САД-врз основа казино оператор MGM Места Меѓународни, објави целокупната прилагоди сопственост заработка пред камати, оданочување, амортизација и изнајмување или преструктуирање (EBITDAR) на речиси US$97.4 милиони евра во четвртиот квартал том dwan првото средно удели покер. MGM Места пријавиле годишни нето-приходи од НАС$1.5 милијарди долари за четвртиот квартал, надолу 53 проценти од една година порано.или full-2020 година, MGM Места пријавиле годишни приходи од НАС$5.2 милијарди долари, надолу 60 проценти од година на година; и нето загуба од НАС$1.0 милијарди долари, во споредба со нето-приходи US$2.0 милијарди долари во пред-година четвртина, во која беа вклучени еднократна US$2.7 милијарди добивка. совети bermain рулет баир menang.