најдобрите 2 слот Rtx 2080 Ti

Велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисија порано и денес најави акција на која што и тие имаат преземено против еден од нивните licensees Boylesports Претпријатија, кои имаат и работат на сајтови BoyleSports.com и BoyleCasino.com притискање на операторот со предупредување и г 2.8 m казна по идентификување на борба против перење пари неуспеси.Во соопштението на UKGC сајт, Ричард Вотсон Извршниот Директор на Коцкање Комисија рече на парична казна и предупредување дадено да Boylesports Претпријатија: "Тоа е од витално значење дека сите коцкање бизниси имаат ефективни анти-перење пари политики и процедури цврсто во место и како дел од нашата постојана диск да се подигне стандардите ние ќе продолжиме да ги преземе строги мерки против оператори кои не." По истрагата од страна на UKGC, Boylesports Претпријатија беа пронајдени да имаат прекршено на Комисијата правила во насока на спречување на перење пари и на Boylesports.com и Boylecasino.com веб-сајтови.Со оператор се најде да немаат соодветни соодветни перење пари проценка на ризикот во место.Дополнително, истрагата се преземаат од страна на велика БРИТАНИЈА откриено дека АМЛ политики и процедури кои Boylesport Претпријатија не се во место, не биле погодни и затоа не може да се спроведе ефективно.Покрај паричната казна и предупредување dished надвор да Boylesports Претпријатија, операторот има мораше да се согласи на дополнителни услови додадени на нивните оператор со лиценца со UKGC.Овие вклучуваат следново: Симон Рајт е и играч и набљудувач на онлајн казино индустрија за над 15 години.Неговото познавање на онлајн казино индустријата – за да ја вклучите спортски е масовна.Не многу луѓе имаат искуство или неговото знаење за онлајн коцкање.Неговото поклонување на фудбалот е исто така забележано.Тој има насликано неговата куќа сина (Chelsea) и иритира неговите соседи со локалните фудбалски песни на играта дена. најдобрите 2 слот rtx 2080 ti.