не титаник имаат казино

Старател писател Викторија Коен беше пријатели со Рон Fanelli кога тој беше прават круга на Лондон покер коло.Тој беше поголеми од животот лик кој отиде со прекар, на Луд Yank.Победи 'Fanny Момче', претпоставувам.Излезе дека тој е навистина луд, иако; толку луд убил Тајландски девојка и сецкани до нејзиното тело.Нема да биде долго пред анти-коцкање лоби се обидува да го убеди нас дека играњето покер, се врти на сите нас во избрливени убијците следното.Вторник претставува D-Ден за Барни Френк предлог-законот за укинување на Незаконското Коцкање на Интернет за Спроведување на Законот.Индустрија инсајдерите веруваат Congressman Френк е повик за гласање укажува на тоа дека тој е сигурен во победата, иако тоа најверојатно ќе не дојде во сила до следната година.Според Баркли Капитал, треба да законот биде изгласан во, PartyGaming е основната профитот ќе се зголеми од 94%. не титаник имаат казино.