како Texas Holdem крстозбор поим

Казино крстарење бродови оператор Genting Хонг Конг Ltd.објавено профит за шест месеци до 30 јуни, главно поради оштетување средства продажба и еднократна сметководствена добивка како texas holdem крстозбор поим. Genting HK профит скокна 898% до $2.16 б H1 во 2015 година, во споредба со $216.7 м во текот на истиот период пред една година, додека EBITDA зголемен 31.7% до $29.6 m од $20.2 m H1 2014 година како texas holdem обложување крстозбор. Компанијата евидентирани вкупно добивка од $599.6 m од продажба на своите акции во норвешка Крстарење Линија Стопанства во Март и Мај.Исто така, имаше еден-оф сметководствена добивка од $1.56 б при рекласификацијата на NCLH од "соработник" на "расположливи за продажба вложувања." Крстарење и крстарење активности поврзани со приходите се зголемени за 2,5% до $265.1m игра гувернерот на покер 2 за слободна-за-игра. Net приходи зголемен за 6.4% од година на година да $218.0 м поради високото патнички билети приходи како резултат на $550m стекнување во Март на Кристал Патувања, но беше надомести со пониски одборот на приходи кои му се припишуваат да се намали игри приходи.Приходи од не-крстарење активности намален 56.2% до $10m се должи на пониските приходи од воздухопловството, туристички агенции и меѓународните маркетинг активности во однос на своите Манила операции игра гувернерот на покер 1. Genting HK поседува 50% на Хотелски Светот Манила (RWM) во Филипини, преку својот удел во Патници International Hotel Group Inc, a заеднички со Алијансата Глобалната Inc.Во H1 2015 Година, Патници вкупните приходи падна 7% до $318.4 m, главно, поради пониските игри јачина на звук.Патници на Меѓународни рече дека ќе продолжи да се прошири Места Светот Манила да се вклучат повеќе игри простор и два нови хотели за да се управува со Хилтон Хотели и Летувалишта и Шератон бренд на Starwood Хотели и Одморалишта. Genting рече таа има две нови крстарење бродови на цел од Германија-базирани Мејер Werft GmbH, Papenburg, кои ќе бидат доставени во четвртата четвртина на 2016 и 2017 онлајн коцкање онлајн казино. Кристал Патувања планира да се прошири во брзо-растечки океанот јахти и реката патувања, влијаејќи луксуз клиент базата на податоци.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.