вистински пари пари онлајн слотови

ew, високо-квалитетни казино места во Филипини и Камбоџа се со поголема веројатност да бидат комерцијални закана за Сингапур е казино duopoly отколку да Macau има шест-оператор олигопол.Тоа е предлогот на 99-страница извештај од банкарскиот група ЈП Морган Чејс и Ко, повикувајќи се заштитен истражување и јавно достапни извори на податоци вистински пари пари онлајн слотови. Кинески државјани се вози на најголем дел од игри на побарувачката во Азија, особено VIP побарувачката.На тој начин близината на Кина и примената на пазарот (junkets) станува важно", рече документ, подготвен од страна на пет ЈП Морган аналитичари, кои ја покриваат различно Сингапур, Макао, Малезија и Филипини на потрошувачите пазари.П Морган, рече во својот извештај: "во Текот на изминатите пет години, ние видовме само 1.6-процентни поени [pps] промена во вкупната Кинеска игри троши, далеку од Макао и во корист на други пазари." Манила (и на Филипините) е речиси подеднакво привлечни за економски многу Кинески патници наспроти Хонг Конг/Macau," авторите додале вистински пари без депозит слотови. GRAsia објавија оваа недела дека главните Macau junket фирма Suncity Група во моментов имаше речиси половина од 31 VIP коцкање клубови надвор од Макао пазар, во други делови од Азија-Пацифик регионот. вистински пари без депозит казино сад.