покер соби во чикаго илиноис

Откако ќе бидат отфрлени како шеф за Codere во јануари, Хозе Антонио Мартинез Sampedro, наводно, поднесена тужба што бара да се поништи одлуката поради обвинувањата дека компанијата приватни инвеститори се извршуваат таен план да ги спои фирма со другите шпански игри гигант Cirsa.Според понеделник извештај од G3 Newswire, Мадрид-со седиште Codere почна годината со замена Мартинез Sampedro со Висенте Ди лорето во својот, како нејзин Главен Извршен Директор, додека Луис Хавиер Мартинез Sampedro беше сменет од неговата улога како Извршен Претседател од страна на Норман Raul Sorensen Valdez.Овие потези биле наводно спроведено од следниве барања од некои од приватната фирми кои имаат удел на Codere проценува €1 милијарди долари (1.2 милијарди долари) долг и значеше дека раководството на фирмата бил однесен далеку од Martinez Sampedro семејството за прв пат од неговото формирање во 1978 година покер соби во чикаго илиноис. Во одговор, Мартинез Sampedro, наводно, заедно со своето семејство на февруари 19 да поднесе жалба против ejections пред Мадрид комерцијални суд пред поставување на Меѓународната Трговска Комора во Париз за цел да ги поттикнат арбитража два дена подоцна.Според претходен извештај од SBCNews, Мартинез Sampedro и неговото семејство се одржува на 18% акционерско друштво во Codere додека G3Newswire објасни дека ова се спротивстави со 21.6% од акциите контролирани од страна на Американски хеџ фонд Сребро Точка Капиталот, 9.9% учество во сопственост на Contrarian Капитал Менаџмент и 8.7% за инвестиции кои се чуваат од страна на Абрамс Капитал Менаџмент casino2k - казино онлајн aams. G3Newswire пријавено дека на Мартинез Sampedro акција тврди дека Среброто Точка Капитал е можеби бараат договор со кој можеше да се види тоа го продаде целост на својот удел во Codere на приватната фирма веќе во контрола на Cirsa како Њујорк-врз основа На Blackstone Група или Cerberus Capital Management пред последователно за спојување на двете фирми.Иако таков договор може да бидат финансиски поволно со годишен тековни трошоци намалена за најмалку €50 милиони ($61 милиони денари), тужба наводно тврди дека ова ќе се разредува моќ на одлучување на Мартинез Sampedro семејството држи и не ја одразуваат вистинската вредност на своите придонеси.Правната акција дополнително, наводно тврди дека шпекулира спојување со Cirsa се постапува надвор од контролата на своите девет-член на одборот, што го тврди е нелегално, и покрај тоа, тврди дека не има член на Мартинез Sampedro на овој донесување на панел може да се види што се случува против доброто на општеството. casinomaxi bedava слот oyunlar.