шансите на притискање на среќа дами во Blackjack

acau-базирани GPI Азија дистрибуира GPI е казино валути, карти за играње, и маса игри додатоци во Азиско-Пацифичкиот регион. Зголемување на резултатите за три месеци што завршува на 30 јуни, 2015 година, во споредба со истиот период во 2014 година првенствено се должи на дополнителни бизнис генерирани од страна на GemGroup стекнување," фирмата рече во својот најнов поднесување.ПИ платени US$19.75 милиони евра за GemGroup Inc, договор склучен во јули минатата година шансите на притискање на среќа дами во blackjack. Gemaco Inc, единица на GemGroup, е производителот на карти за играње, казино чипови и табела распоред.n среда, GPI рече имаше заостанати потпишан нарачки во вредност од US$15.6 милиони евра на крајот на јуни – вклучувајќи ги и САД$9.1 милиони од GPI Азија.ПИ најави во Мај го добиле од САД$7.2 милиони цел да обезбеди игри чипови и плакети за нов казино во Макао, кој рече дека очекува да се достави подоцна оваа година шансите на притискање на зелената во рулет. Зголемување на приходите од карти за играње и други потрошни изнесува околу 50 проценти од нашата вкупна нето продажбата за [вториот] квартал, и обезбедува извор на периодични приходи која не е зависна од нови казино отворања", Грег Gronau, GPI претседател и главен извршен директор, се вели во соопштението приложените резултати шансите на притискање на џекпот во казино.

Ние не очекуваат неколку големи казино отвори во 2016 година и подалеку и веруваме дека се добро позиционирани за да се натпреваруваат за тој бизнис," Г-дин Gronau додаде. шансите на притискање на теренот во craps.