реки казино дилер училиште Schenectady

Денес е сосема ден за една од НБА водечките светла и ѕвездата на филмот Простор Џем – и не се зборува Мајкл Џордан.Кога Чарлс Barkley, се разбуди едно утро неодамна се чини како да и покрај тоа што беше mightily збунет – денес, иако тој веројатно ќе биде само мало малку помоча off реки казино дилер училиште schenectady. Lebron James' ќе се-тој не-тој се преселат на Мајами Топлина ова лето беше еден од најконтроверзниот во историјата.Сите великаните имаа каже и се разбира Barkley беше еден од нив.Се очекува backlash од Џејмс беше одложена – до сега реки казино covid вакцина распоред. Lebron е најновата реклама за Најк, исклучително направи како што е, потребни се неколку значајни swipes на Г-дин Barkley реки казино des plaines стан. 1 – Lebron јадење крофна, намигна, и muttering "Здраво Чак" – очигледно ги копаат во Barkley е пензионирање paunch линк alternatif 9 ова тврдење покер. 2 – линија "јас Треба да ти кажам јас не сум улога модел" пресоздавањето Barkley свој Nike реклама.Сега, кога тој дознаваат за ова, може да биде слична реакција на неговите зборови на коцкање во GQ овој месец?Назад во '06, Barkley призна за коцкање загуби во текот на неговиот живот од "веројатно $10million" и сега тој е качил на офанзива.Отценети Р коментарите биле: "Да, јас сакал да се коцка.И јас ќе одам да ги коцкање.И јас само треба да им кажете на луѓето, ако тие не ми се допаѓа тоа, тие може да kiss my ass linguaggio del corpo nel покер. Fuck 'em.Знаете, јас се откажете од коцкање за некое време.Но, тогаш јас велев, 'Зошто сум напуштање коцкање?Јас немам проблем." Така Barkley е еден од нас!Lebron, од друга страна, може да се очекува барем неколку "fuck што е," додека Сер Чарлс bares грбот-страна од ТНТ кабина.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre линк alternatif dewa покер qq.