форт Gibson казино чад продавница

Соработници кои се во дводневна AffiliateCon Софија конвенција – што се одржа во Софија Настан Центар од 15-16 Мај – ќе бидат третирани на VIP вмрежување партија, организаторите се објави.Спонзорирано од Trafficology списание, Mixology ќе се одржи во стилски Carrusel Клуб во срцето на бугарскиот главен град е хип уметност област.На две-кат клуб е совршено место за гостите и брендови да се состанат и да се мешаат во текот пијалаци по еден ден од конвенцијата.Бесплатни пијалоци и canapes ќе бидат послужени со присутните ги поттикнува на партијата во текот на ноќта за да посебна DJ set.Влез во Mixology networking настан е бесплатен за сите AffiliateCon гости и брендови форт gibson казино чад продавница.

AffiliateCon има за цел да стане индустриски стандард за тоа колку онлајн игри индустрија ги исполнува новите и постоечките соработници.Воведниот јазик потврди за настанот ќе се разговара на ОПТИМИЗАЦИЈА, крипто валути, esports, социјалните медиуми и правни прашања влијаат на филијали.За да се регистрирате за вашето слободно филијалата билети кликнете тука: AffiliateCon Софија форт gibson казино телефонски број.