казино протест во албани Ny

uring четвртиот квартал од 2016 година, бруто игри приходи (GGR) во Макао е казина се зголеми 10.2 проценти од година на година да MOP60.42 милијарди долари, покажуваат податоците собрани од страна на Макао е казино регулаторот, Игри на Инспекциски надзор и Координација Биро – исто така познат по своите португалски acronym DICJ.или статистичките податоци на бирото, ниту казино регулаторот производство на редовни податоци за казино обложување тома во Макао.isitor не-игри трошење и казино GGR снимен последователен квартален пад – како што се мери во година на година услови – од крајот на 2014 година, додека вториот квартал од 2016 година инклузивно.Овие се намалува, се одржа среде Кина антикорупциска кампања.Диск вклучени мерки за спречување на мито од страна на јавните службеници и ограничувања на парични одливи од Кина. казино протест во албани ny.