се притисне во мериленд во живо казино

Четвртиот годишен Обложување и iGaming Африка Самитот ќе се одржи во Век Градот Конференцискиот Центар & Хотел во Кејп Таун, Јужна Африка почетокот понеделник, 24 октомври со три дена од денот на изложби, конференции, и мастер класи.Голема Африка Самит организиран од страна на Eventus Меѓународниот е најавена како "Порта кон Африка Игри на Пазарот" и стана институција за игри обезбедувачи на услуги, софтвер, добавувачите, продавачите и регулаторите во поголемиот број пазарот.Присутните ќе се најде длабоко знаење на локалните коцкање пазари, водство на регулаторните прашања, и алатки потребни за да се изврши критичните деловни одлуки во развива пазарот.Уникатен во донесувањето заедно глобалното вмрежување можности, со фокус на Африка, Големите гледа широк спектар на делегатите, посетителите, и на носителите на одлуки од казино, спортско обложување, а дербито индустрии.Голема Африка Самитот во 2016 година следи успешен 2015 издание се одржа во царското Палата во Johanasbugh и вториот годишен Спортски Обложувања Западна Африка самит, кој се одржа во Accra, Гана јули 18-20, 2016 година се притисне во мериленд во живо казино. По регистрација и мраз-прекинувач сесија, Голема Африка ќе скокаат во право да се разговара за сериозни прашања, како што се на ризици и можности за Африка лица на својот пат да стане возач во глобалната игри на пазарот со фокус на глобално владеење и согласност, насоки за разбирање на економскиот возачите на новите пазари, некои од ризиците кои го придружуваат брзиот раст, да се легализира нови игри пазари и проширување на тековната оние, и идентификување на нови можности да го фати приходи преку правни можности, и намалување на ризикот.Збег адреса ќе биде проследена со панел дискусија на кој домаќин на експерти од Африка, Амстердам, и во велика БРИТАНИЈА обраќајќи се, меѓу другото, она што владите навистина сакате од индустријата за игри и во-длабочината на истражување на улогата на регулаторот, даноци, социјална одговорност, заштита на потрошувачите, и да остане во чекор со менување на регулаторната модели и различни очекувања.Исто така, пред пладне, на првиот ден на тридневниот настан, индустриски експерт, Андреј Dagnall, извршен ДИРЕКТОР на BettorLogic, велика БРИТАНИЈА ќе разговараат за анализа на податоци за спортско обложување индустрија, проследено со уште една панел дискусија кој извршен ДИРЕКТОР, претставувајќи неколку различни пазари на кои ќе се дискутираат и да се вклучат во најгорливите прашања на одговорни коцкање и профитот.Да се истражуваат на дневен ред, се најде на експерти, и да научат за изложби и решенија ќе бидат презентирани на овој увоз конференција, ве молиме посетете ја https://www.bigafricasummit.com Уписите се уште се прифати за изложба влез и некои masterclasses и конференции.Наизменично, ве молиме телефон +2710 500 9849 или е-пошта: [email protected] измамниците фарма казино мотел нов јужен велс.