малку реката казино онлајн спортски обложувања

SunTrust Дома Програмерите Inc, со мнозинство во сопственост на Филипини подружница на SunCity Група Стопанства, има за цел да го продаде својот останатите удел во недвижен имот за локален партнер со намера да се насочи фокусот на казино бизнис и ново место во Манила.Според пополнување со Хонг Конг Берза, Азија E-Commerce Inc беше идентификуван како продажен партнер.Компанијата ќе се здобие со повеќе од 24% на SunTrust интерес во Првиот Океански за Управување со Имот Група (FOPM), на недвижен имот управување со фирма.Стекнување, наводно, се чини PHP153.7m ($3.2 m).Во соопштението, SunTrust рече природата на FOPM бизнис "е целосно неповрзани со казино и забава пазарот на Филипини во која Група е инвестирање." Таа додаде дека "на располагање им овозможува на групата да се ослободи од неговата не-бизнис, и да се фокусира на и распоредување на нејзините ресурси на својата директорот бизниси."SunCity стекнати на 51% од акциите во SunTrust назад во 2019 со цел да се развие главниот хотел и казино во Западниот Град Места во Светот (на сликата) во Забава Градот реони во Манила.Претходно оваа година, SunCity покрена PHP12.9bn ($268.6 m) за финансирање на проектот од страна на издавање конвертибилна обврзници малку реката казино онлајн спортски обложувања. Megaworld е уште еден акционер во SunTrust, со 30% од акциите во компанијата, кои, исто така, поседува 50% од Азија E-Commerce, со интерес во ново место.На Западниот Град Места Светот е закажана за да го отворите во 2023 и е речено да го вклучите 400 игри маси, 1,200 слот машини и 400 пет-ѕвезда хотелски соби."Групата има намера да се применуваат на нето-продажба) приливи од располагање како општи работи на капитал и за делумно финансирање на изградбата на Главниот Хотел Казино која во моментов е под развој од страна на SunTrust," изјавата додаде. малку реката казино во близина на manistee mi.