во она време отворен слотови за вакцина во пуне

ранд Кореја Слободно Co Ltd (GKL), а Јужна кореја оператор на казина, кои служат само странски играчи, продолжи игри операции во средата (Може 6), според извештаите на локалните медиуми.Фирмата имаше 43-ден казино исклучување почнувајќи од Март 24, поради закана од Covid-19 пандемија.ccording на Кореја Центрите за Контрола на Болести и Превенција, како на почетокот на четврток, Јужна Кореја имаше снимено само два нови случаи во изминатите 24 часа.ut земјата е најголемата авиокомпанија мерат со продажните, корејски Air Lines Ко, е наведено во четвртокот дека тоа ќе отвори голем број на меѓународни правци во јуни, вклучувајќи услуги на градот-држава на Сингапур, во Кина на престолнината Пекинг, и да Малезија е престолнина Куала Лумпур, се изјасниле Yonhap, повикувајќи се на изјава од страна на авиокомпанијата. во она време отворен слотови за вакцина во пуне.