10 личност покер масата за продажба

Пет регионални и државни шефот на министри се вклопуваат во нивната поддршка на зад иницијативи за да го отворите казина во Мјанмар.На Мјанмар Тајмс објави дека министрите од Mandalay, Tanintharyi, Shan, Kayin и Пон праша Заменик Претседател U Хенри Ван Thio во декември да дозволи казино операции во хотели.Казино коцкање се забранети во Мјанмар под земјата 1986 Коцкање Закон, но постојат многу казина оперативни нелегално во Tanintharyi Регионот и Shan Држава, според извештајот.Мјанмар Туризам Федерација претседател и казино поборник У Yan Победи, кој беше присутен за време на состанокот, рече дека министрите информирани Thio дека земјата заостанува зад своите ASEAN (Асоцијација на југо-источно Азиските Нации) врсници во услови на казино инвестиции се должи на земјата строги коцкање закон.Во исто време, Победа, рече дека владата е губење на потенцијални приходи од нелегални казина, кои се преполни, во близина на границите на Тајланд и Кина.Министрите навеле дека отварање на казина во Мјанмар ќе помогне да се зголеми на земјата економскиот развој и создавање работни места, според Победи 10 личност покер масата за продажба. "Повеќето АСЕАН земји законски да се овозможи казино коцкање, но сеуште е нелегално во нашата земја.Тоа е причината зошто многу шефот на министри се бара дозвола да работат казина во хотели," Win рече, според вести штекер.Победи изрази оптимизам дека отварање на казина во Мјанмар ќе се "случи подоцна" дури и ако заменик претседателот допрва треба да се одговори на барање на министри.У Khin Zaw, советник на Унија Министерот за Хотел и Туризам, одекнуваше Победи е чувства, велејќи дека отварање на казина, ќе помогне да се укине државата е намалување на туризмот.Тој истакна дека пакет тури од Западен и Европските земји неодамна падна 15 проценти.Тоа е друга приказна кога станува збор за Азија туристичкиот пазар, која се зголеми за 20 проценти, според Zaw 10 личност покер масата планови. "Отворањето казино коцкање за туристи има повеќе позитивни последици од негативен и ние да се достават нашите барања до надлежните органи.Се надевам дека тие ќе го разгледа бидејќи оперативни казина за туристи има многу потенцијал upsides за индустрија," Zaw рече, според новинската агенција.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre 10 личност круг покер масата.