рулет залог покриваат повеќето броеви

Малезија е Berjaya Corporation Bhd конечно се стркала својот прв лотарија производ во Виетнам.Во понеделник, на Малезија компанијата е заеднички потфат во Виетнам—Berjaya Гиа Thinh Инвестиции Технологија Акционерско Друштво (Berjaya GTI)—го промовира својот прв натпревар, Мега 6/45 Лото Џекпот Игра, Ѕвездата пријавени рулет залог покриваат повеќето броеви.

"Во првиот месец од работењето, 800 точка на продажба терминали за Мега 6/45 билети ќе бидат достапни во текот на Хо Chi Minh Град со некои од 10.000 точка на продажба терминали планираат на национално ниво во рамките на следните пет години," компанијата се вели во соопштението.Во 2010 година, Малезија фирма предложи лотарија на проектот на Виетнамски владата, но тоа траеше речиси шест години пред Виетнамската конечно одлучи да награда Berjaya и Виетнам Компјутеризирана Лотарија Еден Член Друштво со Ограничена Одговорност (Vietlott) ексклузивен договор да се инвестира и да работат на национално ниво компјутеризирана лотарија за 18 години.Назад во јануари, заедничкиот потфат доби клучна инвестиција потврдата за регистрација, која се однесува на "инвестиции за набавка и работа на техничкиот систем, опрема, технологија, софтвер и компјутеризирана лотарија во Виетнам." Според договорот, двете Berjaya Корп и Vietlott се согласија да не се инвестира, да учествуваат во, директно или индиректно и во секој друг проект поврзан со компјутеризирана лотарија бизнис во Виетнам рулет залог избор крстозбор поим. Vietlott во моментов е само претпријатие е дозволено да се спроведе компјутеризирана лотарија работење во земјата.Во 2014 година, Berjaya Корп влезе во бизнис соработка договор со Vietlott по пробиваат надвор пет други меѓународни лотарија оператори кои, исто така поднесени од нивните предлози да Vietlott.Лотарија проект се очекува да чини вкупно RM919.18 милиони долари (US$210.58 милиони денари).Според Berjaya, проектот ќе биде финансиран "преку внатрешно-генерирана фондови и/или заеми." Berjaya Корп претседател и извршен ДИРЕКТОР Datuk Seri Робин Тен рече модернизација на Виетнамски лотарија индустрија, исто така, ќе помогне да се намали бројот на нелегално лотарија игри операции во земјата buenas манос покер texas holdem. "Веродостојноста и интегритетот на компјутеризирана лотарија систем, исто така, ќе им помогне на владата во борбата против незаконската лотарија игри операции," Тен рече.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre buenas манос en покер texas holdem.