одберете Cyberdeck слот во вашиот инвентар

[На] вкупниот износ на вложени за Jeju Shinhwa Светот проектот има сега се зголеми на повеќе од US$1.5 милијарди долари," рече на прес-изјава.n 8 декември, на објекти, вклучувајќи Marriott Одморалиште Jeju Shinhwa Светот хотел, Слетување-брендирани хотел, состаноци мотивација, конференции и изложби (ГЛУВЦИ), центар, ресторани и трговски центар ќе се отвори, заедно со он-сајт казино, рече во четвртокот порака одберете cyberdeck слот во вашиот инвентар.
Целиот развој на Jeju Shinhwa Светот се очекува да биде завршен до крајот на 2019, кога...Четири Сезони Resort and Spa, и...Холивуд-филмови инспириран отворено тема парк Lionsgate Филм Светот се закажани за да биде подготвен за работа", рече во четвртокот за ослободување. одберете го cyberdeck слот во вашиот инвентар.