одберете слот значење во урду

Програмерите на нов проект кој вклучува подигнат тркачката патека и казино објект во Пенсилванија, се откри плановите на она што проектот ќе бара, вклучувајќи ги и нов хотел и јадење места.Назад во јануари, Дејвид LeVan, локален бизнисмен направи најавата дека тој беше примена за казино лиценцирање во Пенсилванија, кој беше резервиран за искористување тркачки патеки.Ова беше достапна само за лиценца и LeVan имаше планови да се создаде казино и песна, која ќе биде познат како Мајстор-Dixon Падови.Местото на одржување ќе биде лоцирана надвор Пат 15 на голем дел од земјата кој се наоѓа во Слободата Township одберете слот значење во урду. By февруари, претставници на проектот побара од претставници на Слобода Township за да започне да размислува за промена на зони обред како да се победи рулет долг рок.
LeVan имаше купопродажен договор за 700 хектари земјиште, со некои од земјата се смета како лед-употреба што значи дека тоа не би специјално биде дозволено за искористување трки или казино.Минатата среда, претставници на Мејсон-Dixon Падови заедно со LeVan претстави своите планови за во проект, до членовите на планирање комисија, како и на јавноста.Презентација, вклучени предложените измени на група надевам дека ќе се видиме промени во однос на зони прашање.Според извештајот од страна На Вечер Сонцето, измените ќе видите промените како што се минимумот што е потребен многу простор да биде 500 хектари, главните згради (вклучувајќи тркачката патека) да биде најмалку 500 метри од јавните патишта кои постојат во текот на временската рамка на апликацијата и дека 60% од земјиштето за проектот ќе остане како отворен простор.Со измените и дополнувањата, исто така, вклучени фактот дека хотели и ресторани мора да бидат вклучени во дизајнот на страницата, а не во оддалечена локација далеку од дербито/игри на среќа место.Паркинг, отпадна вода системи, вода, изградба на висина и неколку други аспекти исто така беа опфатени за време на презентацијата да се даде на јавноста и комисијата увид во полна планови на компанијата.Во прилог на хотели, конференциски центар и ресторани до беа направени планови поради неодамнешната пазар студија поттикнати од LeVan.Според студијата, беше предложено дека додавање на 200 гостинската соба хотели, конференциски центар и ресторани ќе резултира со подобрување на приходите.Ова не е прв пат дека LeVan се обиде да го донесе казино во областа.Во 2005 и 2006 година, тој работеше на планот што не успеа заедно со обид во 2010 година кога виде раздорот против плановите да се создаде место дека предлагачите се чувствува би encroach на Gettysburg Националната Воена Парк.Што се однесува до овој неодамнешен проект е загрижен, повеќе од 100 лица беа на состанокот минатата недела за да се покаже поддршка, како и протест на планови.Членовите на планирање комисија гласаа да маса на дискусија и разгледување на планови за понатаму. како да се победи рулет во trinidad.