кој е сопственик на зелена долина на ранч казино

ew Silkroad Culturaltainment Ltd, која има казино бизнис во хотелот на Jeju Остров, Јужна Кореја, рече дека неговата прва половина загуба од продолжување операции ballooned на речиси HKD43.5 милиони долари (US$5.6 милиони) од HKD9.7 милиони во пред-годишниот период.Тоа е обвинета недостаток на туристи и привремено затворање на својот објект, поради Covid-19 countermeasures, за перформанси.ew Silkroad понатаму наведува: "забава приходи паднал од 99.4 проценти, на околу HKD400,000," во споредба со HKD63.1 милиони денари остварена во првата половина, 2019 кој е сопственик на зелена долина на ранч казино. ew Silkroad изјави дека имаше воведе трошоци за заштеда на мерки, "вклучувајќи ги, но не ограничувајќи се на, релокација канцеларии за изнајмување намалување и намалување на платите". кој е сопственик на greektown казино детроит.