точка очисти и слот размачкана Ppt

ccording до август белешка од брокерски Унија Игри Хартии од вредност Asia Ltd, Phu Quoc е локација за една од трите главни нови казино установи во моментов во изградба во таа земја, и една од зоните "гарантира" да се биде дел од локалната коцкар пилот шема во Виетнам.nion Игри проценува дека во моментов Виетнам казино бруто игри приходи (GGR) на национално ниво е вреден меѓу НАС$800 милиони САД$1.2 милијарди долари годишно.Се игра од страна на локалните жители може да ви помогне да се зголеми годишната GGR.ccording да изјава од Карлсон Rezidor, своите успеа имот во Phu Quoc ќе биде дел од "интегрирано одморалиште" кој конвенција центар, сафари парк, театар, вода тема парк, трговски центар, со повеќе ресторани и 27-дупка на голф. точка очисти и слот размачкана ppt.