на авалон Ballroom театар во нијагарините Fallsview Casino Resort нијагарините водопади

Во бизнисот, тоа е важно да се знае кога да се каже доволно е доволно и намалување на загубите.Јужна Африка хотел и казино оператор Сонцето Меѓународни знае ова многу добро и е во моментов започна користеше нож.Тоа е во процесот на елиминирање на неколку од неговите својства, на сите кои не се произведува приход за милијарди долари организација.Сонцето Меѓународни има 42.5% од Јужна Африка казино на пазарот.Тоа се наметнува себе надвор во светот, подигнувањето казина во латинска Америка да го заземе своето стопанства до 27 својства.Сепак, по најавата дека целосната-годишна заработувачка имаше падна, тоа го направи на повик за да offload голем дел од своите казина, кој треба да се донесе за околу $124 милиони евра во капитал.Во Колумбија, Сонцето планови за затворање на Риби во Реката сонце и Сонце Nao Казино.Тоа, исто така, ќе депонија Меѓународната VIP Бизниси што го има во Панама и Јужна Африка.Нејзините Океанот Сонцето Казино, кој е во претходно со наслов,, Трамп Океанот Клуб во Панама, исто така, беше затворена.Нема индикации дека во недостиг на деловното работење на казиното произлегоа од локацијата носи името Трамп.Сонцето ќе се реорганизира своите Boardwalk казино и хотел во Јужна Африка, како и да се погледне во начини на брегот на бизнис во својата Рингишпил казино во северозападната провинција.Во објавувајќи shakeup, Сонцето извршен ДИРЕКТОР Ентони Leeming рече, "Затворање на косата правејќи субјекти ќе имаат позитивно влијание, како што ќе интервенции ние се стави во место на Океанот Сонцето Казино, на Boardwalk и Рингишпил.Ние се предвидуваат многу подобри перформанси од овие операции." По изборот на Кирил Ramaphosa како претседател на Јужна Африка, игри атмосфера го видел лифт; сепак, тоа ќе потрае некое време за коцкање оператори да почнат да се реализира силна профит.Сонцето е приходи има пад од 1% за своите основни казино операции во земјата, додека хотелот операции имаат стекнато 6%.Акциите на компанијата се гледа речиси постојан пад од Март 8, губење на околу 20% од нивната вредност.Сонцето, исто така, има казина во Боцвана, Лесото, Намибија, Замбија, Нигерија и Свазиленд на Африканскиот Континент.Во латинска Америка, за разлика од работењето во Панама и Колумбија, тоа е сопственик на Сонцето Monticello во Чиле.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre на авалон ballroom театар во нијагарините fallsview casino resort нијагарините водопади.