интервју прашања и одговори за казино дилер

Во Австралија, минатата недела, наводно, видов локалните Територијата на Австралискиот главен Град (АКТ) политичар предложи законот со кој може да се види Казино Canberra им е дозволено да работат до 200 места, како и 60 целосно автоматизирана маса игри терминали.Според извештајот од Canberra Пати весникот, предлогот од Гордон Ramsay, Австралиски Пазарот на Партијата член од законот Законодавно Собрание, ќе се скрши на долго-одржи монопол локалните клубови во федералниот округ имале за обезбедување на слотови и е поставена да се спротивстави страна на анти-коцкање активисти, како и членовите на Зелените политичка партија.Весникот објави дека Ramsay предлогот на повици за коцкари на законот казино да биде потребно да се постават пред да играте колку тие ќе бидат подготвени да се изгуби во однос на секој 24-часовен период, што не е утврдено дека во моментов се однесува на локалните клубови.Покрај тоа, Canberra Тајмс објави дека законската мерка предложена од четврток ќе го ограничи максимална Казино Canberra слот удели да АУ$5 ($3.97) по спин, што е половина од тоа дозволено во локални клубови, иако тоа го прави никакво споменување на даночните стапки или, ако овие се да се биде различен од стапката примени и на други оператори.Предложеното законодавство ќе наводно, исто така види Казино Canberra, која беше купена во крајот на 2014 година од страна на Aquis Canberra Стопанства (Австралија) Заштитен Ограничен, потребни за да се пропуштат еден во три на слотови тоа купува од клубови, наместо на еден-на-четири стапка што се однесува до клубовите кои се купи машини од други места.Ова наводно значи дека казино ќе биде потребно да се стекнат со 390 машини по цена од над $4.7 милиони евра, со цел да работат 200 интервју прашања и одговори за казино дилер.
Весникот објави дека предложениот закон дополнително би ја обврзуваат Aquis Canberra Стопанства (Австралија) Заштитен Ограничен, која е контролирана од страна на Хонг Конг-базирани бизнисмен Тони Fung, за да се купи барем половина 390 слотови за неговото Казино Canberra од хотели или клубови кои заработуваат помалку од $3.1 милиони евра годишно од машини.Казино Canberra е во моментов чека владата одобрение за $236 милиони redevelopment план што ќе видите тоа додадете хотели, продавници и ресторани.Иако ДЕЛУВА Главен Министер Андреј Barr изјави минатата година дека имотот само што ќе биде дозволено слотови откако оваа шема беше целосно завршена, Ramsay ' s мерка би наводно, наместо пониски ова е утврдено на завршување на "пропишано фаза" да се биде дополнително дефинирано од страна на Законодавно Собрание. интервју прашањето за казино дилер.