казино гордост 2 сопственик име

888 објавено нивниот конечен збир на резултатите со Gigi Леви како извршен ДИРЕКТОР и тој ќе излезе со сосема насмевка гравирани низ неговото лице.Групата објавено рекорден квартал во Q1 на 2011 година, со раст на приходите достигнувајќи 6% во однос на претходниот квартал, во опсег од $69m да $75m.Нивната група на приходи, исто така, се зголеми од 9% од година на година, во споредба со Q1 2010 година казино гордост 2 сопственик име. Во однос на B2C дел од бизнис, кој исто така видов година на година раст од 9%, од $59m да $64m, со пораст од 7% од претходниот квартал исто така присутни.Првиот светла точка во резултатите беше во врска со нивните Б2Б приходи која намали за 3% во споредба со Q4 2010 година blackjack dealer van horn rdr2. Леви се стави оваа надолу за да регулаторната одложувања во Италија и дека растот ќе се врати на вистинскиот пат дојде подоцнежните фази на Q2 2011 blackjack dealer with eye patch. Некои од резултатите во казино страна на бизнисот, исто така, се забележува значителен пад.Година на година, приходите по активни казино клиент беше долу 39% до $258, со бројка од $51 за покер играчи, надолу за 26% во текот на истиот период blackjack dealer tips and tricks.
"Одлични бројки соопштено денес и во тек на сила во тековната тргување укажуваат на компанијата е во пораст и е на вистинскиот пат кон понатамошен успех.," Леви коментира.Тој продолжи: "за Тргување во почетокот на Q2 продолжи да биде силен и, како што внесете историски послаба за време на летниот период, ние очекуваме тргување во 2011 година да ги следат сезонски модели." Повеќе важно од овие бројки, е веста дека се справи со "Момци" се уште е дишењето, иако со помош на вентилатор.На предметот на кој се справи со Ladbrokes, Леви изјави конференциски повик ова утро, "Се Ladbrokes договор е се уште жив, уште една опција.Ние внимателно стокмено текстот за RNS што во основа рече дека ние не треба ништо да се каже, бидејќи ако ние не и ние ќе ви кажав.Но, по пишување skilfully го читаме и рече 'не морале тоа е ист." Тоа ќе биде интересно да се види развојот во наредните неколку месеци во 888 и дали тие се на девојка што сте биле pining за по некое време – Ladbrokes.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre домаќин онлајн покер турнир со пријатели.