се што треба да совет блек џек дилери

На EGBA и Австриската Асоцијација за Обложување и Коцкање (OVWG) се среќни да објавиме дека OVWG се приклучи EGBA како својот најнов член, како на 2 декември 2016 година се што треба да совет блек џек дилери. Мраз Retschitzegger, Претседателот на OVWG рече: "OVWG се соочува со многу предизвици, на Австрискиот пазар и се приклучи на EGBA ќе ја зајакне нашата позиција и во Австрија и на ниво на ЕУ се што треба да совет казино дилери. EGBA е водечки глас за индустријата во Европа за многу години, а ние сега може да имаат корист од нивното огромно искуство на другите Европски пазари и познавање на правото на ЕУ и процедури.Главната цел на OVWG е да го поддржи донесувањето на нов, фер и современа регулатива за онлајн коцкање во Австрија".По добредојде во последниве години Гибралтар и шведскиот трговски здруженија на EGBA, OVWG е трета партнерските земји да се приклучат на EGBA. Maarten Haijer, Генералниот Секретар на EGBA рече: "Ние сме многу задоволни што OVWG се приклучи EGBA и ние со нетрпение очекуваме да соработува.Тоа е збунувачки дека дури и Австрија, каде толку многу успешни онлајн оператори произлегуваат од, се уште нема онлајн коцкање регулатива во местото во кое се вклопува со реалностите на дигитална економија и онлајн потрошувачкото однесување." Коментирајќи ја моменталната состојба на онлајн коцкање во Австрија, Мраз Retschitzegger, истакна: "Има премногу правна несигурност со сегашниот режим во Австрија за многу години.Сега, како релативно нов интерес група во Австрија, ние сме подготвени и сакаат да придонесат за нова регулатива која е и на ЕУ во согласност и силен играч на заштита." Haijer додаде: "Нашите продолжение членство, растот е исто така сведочи за важноста на влијанието на дискусии на ниво на ЕУ, како и ЕУ дигитална регулација повеќе се однесува и на онлајн коцкање сектор.За очигледно прекугранична сектор како што е нашата правилна примена и спроведување на законот на ЕУ станува уште повеќе важни." За повеќе информации, ве молиме контактирајте: Мраз Retschitzegger, Претседател, OVWG [email protected] Tel дијамант казино heist тастатурата бомбичка. +43 676 840988109 Maarten Haijer, Генералниот Секретар, EGBA [email protected] Tel: +32 2 554.08.90 За OVWG: Австриската Асоцијација за Обложување и Коцкање (OVWG) е доброволно коалицијата на меѓународните онлајн услуги за спортско обложување и коцкање со работа во Австрија.Целта на OVWG е да се постигне регулатива која обезбедува јасна рамка на фер конкуренција за регулирани оператори во согласност со правото на ЕУ.Нејзините членови се Bet-at-home, Cashpoint, Interwetten, Leovegas, Меридијанска Залог, Г-дин Зелена, Unibet, Tipico, Wettpunkt.За EGBA: На EGBA е асоцијација на водечките Европски игри на среќа и обложување оператори на Bet-at-home, BetClic, GVC/bwin.партија, Expekt, и Unibet.На Гибралтар Обложување и Игри Асоцијација (GBGA), Branschföreningen för Onlinespel (BOS) и Oesterreichische Vereinigung für Wetten und Glücksspiel (OVWG) се филијалата членови на EGBA.Како Брисел-врз основа непрофитна асоцијација, EGBA промовира правата на повеќе од 20 милиони возрасни Европските граѓани да учествуваат во онлајн коцкање на нивниот избор во информирани, регулирани, сигурна и безбедна средина.Додека онлајн коцкање останува на помал дел од вкупниот коцкање пазар (15%), врз основа на иновации, технологии и дигитални барањата на потрошувачите, онлајн коцкање се трансформира во индустријата шампион на Европската дигитална економија со материјал спин-оф ефекти кон други дигитални економии и силна синергии со спорт. EGBA членови имаат инвестирано повеќе од €600M во дигитална безбедност и придонесе за спортот со повеќе од €800M, главно преку спонзорски договор и купување на иновативни спортски стриминг права.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre дијамант казино heist како да го отклучите членови на екипажот.