Tropicana атлантик сити слот машини

Законот бара да се трансформира на Филипините Забава и Игри Корп (PAGCOR) во чисто регулаторна агенција е поднесена во Конгресот, според Филипините Секојдневно Inquirer извештај.Куќа Бил Бр 6514 беше ко-спонзорирана од не помалку од Филипините Куќа Говорникот Pantaleon Alvarez, кој печат на предложениот закон како "приоритет" сметка.Тоа ќе се потсетиме дека Alvarez е на умирање да земе лиценцирање сили на PAGCOR и да ги пренесат на Филипините пратениците.Преземање на материја во сопствените раце, Alvarez предложи да се консолидираат сите регулаторни функции во агенцијата.Наместо PAGCOR, Alvarez, рече новиот регулаторна агенција ќе се вика Филипините Возбудувања и Игри Орган (PAGA) tropicana атлантик сити слот машини. "Правно лице кое има оваа власт работи на ризик на кои се занимаваат себе поволни рака, додека undercutting другите," Alvarez рече, според вести штекер tropicana атлантик сити слот исплати. Alvarez' сметка е вториот бил бараат да клип лиценцирање овластувања на државата-рок агенцијата.Првата законот беше поднесена по 1-Pacman претставници Enrico Pineda и Мајкл Romero, кој има за цел да се консолидираат на регулаторните функции на Филипините Добротворна Sweepstakes за Статистика (PCSO), Игри и Забава Одбор (ВИЛКА), на Cagayan Економска Зона Орган и други специјални економски зони во PAGA.Многу аналитичари поддршка на потег, бидејќи тоа ќе им даде уверување за странските инвеститори дека земјата зема на своите коцкање прописи сериозно.Тоа ќе се потсетиме дека земјата е светлина на допир регулаторен режим има чуваат странски инвеститори на чекање на маргините.Тие, исто така, види конфликт на интереси во PAGCOR дејствува како и казино оператор и индустрија регулаторот.Сега, PAGCOR е на вистинскиот пат за да се постигне 11 проценти раст на приходите за 2017 кујната кабинет со mail слотови. Sunstar цитирани PAGCOR главен Андреа Domingo велејќи дека регулаторот е веројатно да се постигне приходи на PHP61 милијарди долари (US$1.2 милијарди долари) за оваа година, во споредба со PHP55 милијарди долари (1.08 милијарди евра) што е објавено во 2016 година кујна оригинали гигант слот 2 парче toaster. Во текот на првите девет месеци од 2017, PAGCOR најави дека својот приход од игри на среќа операции застана на PHP42.38 милијарди долари (836.64 милиони евра), до 11.1 проценти од една година порано.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кујна работилница вклучена круна казино.