внатрешен воден парк казино ред

Обединетото КРАЛСТВО Националната Лотарија оператор Камелот предупреди својот дигитален корисници дека нивните лични податоци може да биле компромитирани.Оваа недела, Камелот издадени порака во која се наведува дека нејзината интернет безбедност мониторинг имаше откри "сомнителна активност на многу мал дел од нашите играчи" online Националната Лотарија Сметки." Камелот рече околу 26,500 сметки беа незаконски пристапи, а компанијата е потребна овие играчи за да го ресетирате нивните лозинки.Камелот рече помалку од 50 на погодени сметки видов "некои активност се одвива во предвид, бидејќи тоа беше пристапи." Некои од личните детали во овие сметки се менува, иако Камелот сугерира дека промените може да се направи од страна на самите играчи.Овие сметки се суспендирани, додека Камелот може да го контактира секој клиент да се работи со нив да направите сметка.Камелот рече дека тоа е уште се обидува да направи целосен обем на дигитални упад, иако тоа сугерира дека е-мејл адреси и лозинки може да се добиени од хакирање друг веб-сајт за кои Националната Лотарија клиенти користат исти детали.Камелот истакна дека тоа не се одржи целосна дебитна картичка или сметка во банка информации во плеерот сметки и без пари е донесена.Камелот, исто така, рече дека хакери hadn ' t пристапи системи кои ќе влијаат на лотарија резултати или награди.Без оглед, Камелот се извини на играчи за непријатностите и вели дека има кријат помош на Националните Криминал Агенција и на Националната Безбедност, Центар за да се дојде до дното на оваа прашање.Тоа не е најголемата година за Камелот е дигитална поделба.Во крајот на октомври, Камелот беше принуден да се повлече својата Национална Лотарија мобилен стан откако играчите се пожали тоа беше погрешно да ја провери победа билети, како губитници.Апликацијата беше повлечена за речиси еден месец до Камелот може да издаде лек, и дури и тогаш само за iOS верзија.Претходно оваа година, велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисија казни Камелот £300k за објавување на неточни победа број информации за Националната Лотарија веб-сајт.Дигиталниот погрешни чекори се повеќе во врска со оглед дека Камелот е продажбата на мало се во пад, со што на интернет и мобилни канали од клучно значење за компанијата во иднина.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre внатрешен воден парк казино ред.