систем став Ganar En La рулет казино

Песоци Кина нуди својата казино персонал шанса да работат во не-игри страна на компанијата е интегриран места.Но, има еден услов: на вработени треба да имаат Macau ID.Казино оператор објави неодамна дека "првиот 1,000 членовите на тимот" кој ќе се приклучат на програмата ќе бидат обучени да работат во еден од компанијата не-игри сектори, кои вклучуваат храна и пијалаци, безбедноста, развојот на бизнисот, гардероба, гостин односи, домашна работа и објекти, GGRAsia пријавени.Според вести штекер, кои се котирани на Песок Кина печатот, доброволно развој на кариера програма е прв од ваков вид во градот држава "да се спроведе на толку голем обем." Песоци Кина се приклучува на другите казино оператори во понудата на внатрешниот пренос на програми за отворање на повеќе можности за локалните работници, по правилата поставени од страна на владата на Макао.Градот државната власт има политика на резервирање казино работни места за работници кои имаат постојано IDs.До денес, околу 1.200 лица казино службеници веќе изразија интерес за зачленување во можност дека ќе им даде "хоризонтална кариера мобилност на не-игри одделенија," компанијата, рече.Според Песоци Кина прелиминарната 2015 годишен резултати, компанијата е блиску до 27.000 лица вработени, вклучувајќи игри и не-игри на персоналот.Вработените ќе ги преземе своите нови позиции во казино на операторот на Макао својства, вклучувајќи го и Parisian Макао, која е закажана за да ги отворите во текот на летото.Тие ќе добие шанса да останат во нивните нови улоги за две години, со можно една година проширување, но работниците исто така имаат "опција да се врати во нивната оригинална места со 30-дена' известување." По програмата, вработените можат да изберат дали сакаат да продолжат да работат во нивните нови улоги или да се вратат на нивните оригинални позиции, казино оператор рече.Кон крајот на минатата година, казино оператор, исто така, имаше повеќе од 40 години од својот казино дилери—исто така Macau ID носителите—да поминат 12 месеци работи на казино подови на Марина Беј Песоци одморалиште, кој беше развиен и управувана од страна на Песок Кина е матична компанија, Лас Вегас Песоци Корп Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre систем став ganar en la рулет казино.