не коцкање помине во небраска

asdaq-листата игри снабдувач Бркам Технологии, Inc во понеделникот изјавил квартална парични дивиденда од НАС$0.08 по акција.Бркам е снабдувач на принтери и печатење софтвер за гејминг индустријата, меѓу другите индустрии.n на annualised основа, на квартална дивиденда претставува годишен принос од 3.6 процент врз основа на US$8.88 по споделување на затворање на цената на акциите на компанијата на 1 август не коцкање помине во небраска.

nbsp; ubuntu проверете број на слотови ram меморија.