пали близнак слот Shelving

Тоа ќе биде тешка задача за дури и најпознатите разумен на Втори' фанови да се запре се смее на нивните северна Лондон ривал е смрт во Nou Камп минатата ноќ пред да наполнат нивните глави на мал задача на надминување на AC Milan во Лејн вечерва.Победа или се подготви за Londoners значи дека тие успешно искасапени трупови на двете Милан страни и ќе имаат реални амбиции да се направи showpiece на Вембли во Мај.Своите рекорд на трева не е голема, но пред натпреварот почна, круг на 16 ќе се најчесто тие се очекуваше.Менаџерот 'arry Redknapp, најверојатно, ќе областа на само жирафа е дозволено да се игра фудбал pro во Петар Ползиме и да се надеваме за втор игра работи против италијански лидери ќе bamboozle нив во поднесување.Секој надевајќи се дека за да се повтори на маестрално се игра на екранот на Nou Камп ќе биде жал разочарани.Втори само знам еден начин да се брани, а тоа е да го нападне со брзина и кора од лимон, и слабите Милан страна не е веројатно да биде во можност да се одржи во нив да нема цели.Не попуст на Италијанците, иако.Тие имаат напаѓач во Zlatan Ibrahimovic кој привлекува superlatives како ако тие се Извидници значки и поголемиот дел од времето дела, како ако тој може да биде се подобро прилагодени назад со која возрасна група таков е неговиот став и demeanor.Ако Zlatan одлучува да се обратат до тоа би можело да биде лоша вест за Втори.Без Швеѓанец е интервенција, вие навистина не може да се види ништо друго освен Втори изработка на четвртини.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre пали близнак слот shelving.