ставање Ram меморија во ред слот

бизнисмен од Хонг Конг го тужеше Марина Беј Песоци (на сликата) во Сингапур суд, барајќи отштета за злодело и прекршување на договорот.Чеун Че Кин тврди дека тој претрпе загуби кога казино персонал спречи него од преземање во текот на baccarat игра од комбиниран базен на чипови тој сподели со пријател, според документите од Сингапур Високиот Суд се наведува од страна на Straits Times весник.арина Bay Песоци негира дека Г-дин Чеун претрпе загуба и штета и е поднесена противтужба за плаќање на заостанати кредит во износ до US$1.96 милиони евра, плус 12 проценти камата, од високиот roller.МБС акција, што се поднесени во Хонг Конг во јули минатата година со цел за враќање на пари од Г-дин Чеун, е ставен на чекање со двете страни' согласност, според извештајот.ut кога Г-дин Qian рече дека тој се чувствува болест и Г-дин Чеун се обидел да продолжи да игра, го користите во комбинација чипови, тој беше одбиена дозвола, според судските документи.Тој тогаш го остави простор.Неговиот пријател подоцна продолжи да игра и во тоа се користи до кредитна линија и на крајот загуби од куќата сите чипови, кои биле издадени.р Чеун, тврди дека во неговата одговараат дека дејствијата на казино персонал беа слично на принудени отплата. ставање ram меморија во ред слот.