казино Heist молчи и Sneaky првично

Настрана од можеби фали права, ние сме прилично сигурни дека тие се направи оваа листа за една причина, а тоа ќе биде затоа што тоа е определено со Groupie Централна, а командниот центар која ги насочува сите groupies да позелени пасишта.Ние ain 't велејќи дека таа е golddigger, но таа не messin' без скрши.. казино heist молчи и sneaky првично. инцидентот во последниве PokerStars Карибите Авантура во која Џеф Garza наводно плукаат на Bryn Kenney продолжува да се одвиваат како свежа сметки се појавуваат на покер форумите од луѓе кои тврдат дека се очевидци.Сега Garza себе има објавено својата верзија на настаните на PocketFives.com.Не, тој не е како уште тврдат дека постоењето на Seinfeld-како христово spitter'.Дали знаете тоа или не, има бадем големина центар во мозокот наречен amygdala која контролира многу акутна емоции, вклучувајќи ги и страв.Тоа е овој центар во вашиот мозок дека истражувачите се соочат контролира вашата одбивност кон ризик и секој поединечен пристап кон коцкање и ризик.Една неодамнешна студија произведува резултати во кои луѓето со оштетен делови на amygdala се со поголема веројатност да храбро се земе на висок ризик gambles во споредба со нормалните луѓе со функционирањето amygdalas. казино heist молчи и sneaky покрив.