е онлајн покер правна во кипар

Кликнете на видеото подолу за livestream на iGaming Северна Америка Моќ Седница на DFS 2.0 е онлајн покер правна во кипар. На коцкање индустрија се пресели на од DFS вештина игра наспроти коцкање дебата и да се фокусира на поголемите прашања, како што е судбината на Нацрт Кралевите и Фан Дуел, како сериозно земјиште базирани на казина треба да ги земат предвид додавање на DFS на нивните придонеси и потенцијал за игра во Европа.Други прашања да бидат опфатени за време на оваа сесија вклучува следната генерација на DFS производи и што иднина ги има во продавница за овој сектор.Модератор: Мелиса Blau, Ко-Основач & CFO, FastFantasy, Inc Panelist: Џо Asher, извршен ДИРЕКТОР, Вилијам Хил НИ Panelist: Јосиф Bunevith, COO, FastFantasy, Inc е онлајн покер правни ga во. Panelist: Даниел Wallach, Акционер, Бекер & Poliakoff, P е онлајн покер правна во дубаи. Panelist: Сетх Млади, VP/COO, Цвет Град Игри ДОО (Ако сте за читање ова на некој мобилен уред, кликнете тука за да го видите видеото.) Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre е онлајн покер правна во европа.