превземи покер присутен за Android-apk

Кина онлајн лотарија пазар е во состојба на конфузија по заедничка изјава за јавноста од осум владините министерства и агенции.Во петок, Министерствата за Финансии, Јавната Безбедност, Индустрија и Трговија и пет други владини тела издаваат заедничка изјава, велејќи "сите институции, онлајн субјекти или поединци кои ги обезбеди неовластено онлајн лотарија продажба на услуги, било директно или преку агенти, е должен веднаш да престанат со таквите услуги." Огласот, исто така, морале провинциски власти да "истражуваат и санкционираат неовластено онлајн лотарија на продажбата во нивните надлежности во согласност со релевантните закони и регулативи." Било лотарија издавање власт планираат да се вклучат во онлајн продажбата треба прво да се "добие согласност од Министерството за цивилни Прашања или Генералната Администрација за Спорт на Кина" превземи покер присутен за android-apk. Индивидуални оператори кои сакаат да обезбеди технички услуги да им се овозможи на онлајн продажба "мора да бидат претходно одобрени од страна на Министерството за Финансии." Во јануари, Пекинг нареди провинциски лотарија администрација центри да го суспендира онлајн лотарија продажба од 1 Март во игра е присутен. Тоа беше подоцна се откри дека некои онлајн оператори не беа регистрирање на сите продажни со провинциски центри, очигледно, како начин да се џеб поголем профит.Петок изјавата наведува "неконтролираното нерегуларности" меѓу онлајн оператори, од кои некои беа обвинети за продажба на "измама" лотарија билети.ОПЕРАТОРИ РЕАГИРААТ На clampdown одигра хаос со споделување на цената на Nasdaq-листата, Шенжен-базирани онлајн лотарија оператор 500.com,, кој е еден од само два оператори кои во 2012 година доби Пекинг дозвола да работат на интернет, како дел од пилот програма apk мо.

500.com акции се зголеми кон крајот на минатата недела на гласини дека онлајн суспензија требаше да биде укината.Во понеделникот, 500.com издаде изјава информирање на инвеститорите дека "за најдобар на Компанијата знаење, одобрување од Министерството за Финансии, за Компанијата да обезбеди онлајн лотарија продажбата на услуги во име на Кина Спорт Лотарија Администрација Центар е валидна и не е повлечена или изменета на денот на оваа објава." 500.com што е опишано во петокот заеднички објавувањето од страна на владини агенции, како "чекор понатаму од страна на надлежните власти да се санкционираат неовластено онлајн лотарија на продажба и да се обезбеди здрав развој на лотарија на пазарот во Кина." 500.com се обиде да ги убеди инвеститорите дека, иако тоа беше отстранет од својата онлајн продажбата да се усогласат со владата директивата, тоа е ЈЕНИ 914m (US $147m) во парични средства на располагање во игра е присутен. 500.com тврди дека оваа сума беше "доволен за да се одржи на работите на Компанијата за околу 10 години без да се земе предвид било какви приходи." Велика БРИТАНИЈА-листата лотарија технологија снабдувач DJI Стопанства донесе малку помалку нахакан став.Компанијата изрази увереност дека неговата 2015 резултати, не ќе бидат погодени од суспензија, но сепак изрази надеж дека прекинот ќе биде укината во блиска иднина мо apk. DJI рече дека тоа продолжува да го продаде благосостојба и спорт лотарија билети преку своите мобилни канали и земјиште-базирани места.Како 500.com, DJI пофали Пекинг е желба да се донесе повеќе интегритет да онлајн лотарија пазарот преку "подобра регулатива и елиминирање на голем број на неовластени оператори." DJI верува дека тоа ќе се "корист значително од позитивните долгорочни ефекти од стабилна регулатива" и продолжува да се "вклучат активно со сите релевантни власти" за ова прашање.ЗАПОЗНАЈТЕ ГО НОВИОТ ШЕФ?Во вторникот, Кина Секојдневно се цитира индустрија извори велат имаше многу 400 компании кои нудат онлајн лотарија на продажбата во Кина.Овие компании, наводно генерирани годишна продажба на ЈЕНИ 85b ($13.8 б), околу 22% од земјата е вкупниот годишен лотарија на продажбата.Владата е во моментов се чека на резултатите од ревизијата на земјата 18 провинциски лотарија администрација центри.Шпекулација е монтажа, дека Пекинг ќе се создаде посебна владина институција да се справи со специјално онлајн лотарија на продажбата.Во моментов, на лотарија сектор е заеднички регулирани од страна на Министерствата за Финансии, Граѓански Прашања и Генералната Администрација за Спорт.Сепак, Кина Лотарија Индустрија Салон основач Дин Guojing предупреди дека додека голема реформа се појавува во тек, новиот режим "само ќе биде многу ограничена и нема да биде комплетен на пазарот релаксација." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre .